Instituut Verbeeten, Tilburg, Hoofdingang

Vernieuwde website

Informatie lezen in je eigen moedertaal is vaak makkelijker. Ook is het prettig om de lettergrootte op een website aan te kunnen passen én informatie overzichtelijk bij elkaar te hebben. Daarom hebben we onze website gebruiksvriendelijker en toegankelijker gemaakt!

De belangrijkste aanpassingen op een rij:

  • Vertaalfunctie
    Anderstaligen kunnen voortaan onze website vertalen in een taal naar keuze via Google Translate. Deze optie staat rechts bovenaan de website onder ‘Vertalen’.
  • Vergroten/verkleinen
    Vindt u het fijn om de tekst in een groter of kleiner lettertype te lezen? Dit past u eenvoudig aan via ‘aA’ rechts bovenaan de website.
  • Geïntegreerde folders
    Alle folders zijn volledig geïntegreerd binnen onze website. Op de homepage in het blok ‘Voor patiënten’ vindt u alle folders van de afdeling Radiotherapie en Nucleaire Geneeskunde terug. Onder ‘Radiotherapie’ en ‘Nucleaire Geneeskunde’ gaat u direct naar desbetreffende folders. Binnen de folders is ook een inhoudsopgave toegevoegd, zodat het voor u duidelijk is wat er in de folder precies te vinden is en waar u zich bevindt binnen de folder.
  • Uitgebreide informatie behandelroute Radiotherapie
    De pagina van de behandelroute bij Radiotherapie is uitgebreid. U vindt hier informatie passend bij iedere stap binnen de behandelroute.